Politike

Mblidhet në ilegalitet “Komiteti i Turizmit”

Deputeti Alket Hyseni nepermjet nje publikimi ne fb e tij ka njoftuar se mesditen e djeshme na u paska mbledhur ne Sarande i ashtequajturi “Komiteti i Turizmit” Alket Hyseni shkruan se “…Bashkëbisedim me operatorët turistikë të zonës, me pushtetin lokal, si dhe institucionet shtetërore që kanë lidhje me turizmin. Së bashku me Damianin dhe Andrean, mikpritëm […]

Politike

Jolio Dine refuzon mandatin e deputetit

Jolio Dine ka njoftuar se ka refuzuar te pranoje mandatin e deputetit, pas dorezimit te mandateve nga deputetet e Partise Demokratike.Jolio Dine shprehet se“Nuk e pranoj mandatin e deputetit!Endrra ime eshte te ndryshoj Saranden, edhe duke sakrifikuar…veten!Jo te ndryshoj veten, duke sakrifikuar Saranden!Nese nje dite do me duhet te perfaqesoj bashkeqytetaret e mi, dua te […]

Politike

This new technology will make drastic changes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Atqui eorum nihil est eius generis, ut sit in fine atque extrerno bonorum. Non autem hoc: igitur ne illud quidem. Atque haec coniunctio confusioque virtutum tamen a philosophis ratione quadam distinguitur. Utilitatis causa amicitia est quaesita. Sed emolumenta communia esse dicuntur, recte autem facta et peccata non […]

Politike

Google server down for an hour

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Atqui eorum nihil est eius generis, ut sit in fine atque extrerno bonorum. Non autem hoc: igitur ne illud quidem. Atque haec coniunctio confusioque virtutum tamen a philosophis ratione quadam distinguitur. Utilitatis causa amicitia est quaesita. Sed emolumenta communia esse dicuntur, recte autem facta et peccata non […]

Destinacione Turistike

Ksamil eshte Destinacioni i Preferuar

Ksamili është një fshat i vogël rreth 18 km në Jug të Sarandës, shumë i famshëm për bukurinë mahnitëse natyrore. Një nga gjërat më të mira që mund të bëni në Ksamil është të shijoni plazhet e mrekullueshëm të ishujve të Ksamilit, me rërë të bardhë dhe ujë të pastër kristalor. Me një klimë të […]

Sport

John Doe win car racing in India

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Atqui eorum nihil est eius generis, ut sit in fine atque extrerno bonorum. Non autem hoc: igitur ne illud quidem. Atque haec coniunctio confusioque virtutum tamen a philosophis ratione quadam distinguitur. Utilitatis causa amicitia est quaesita. Sed emolumenta communia esse dicuntur, recte autem facta et peccata non […]

Sport

Who will win this worldcup football?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Atqui eorum nihil est eius generis, ut sit in fine atque extrerno bonorum. Non autem hoc: igitur ne illud quidem. Atque haec coniunctio confusioque virtutum tamen a philosophis ratione quadam distinguitur. Utilitatis causa amicitia est quaesita. Sed emolumenta communia esse dicuntur, recte autem facta et peccata non […]

Sport

Ice hockey challenge 2019

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Atqui eorum nihil est eius generis, ut sit in fine atque extrerno bonorum. Non autem hoc: igitur ne illud quidem. Atque haec coniunctio confusioque virtutum tamen a philosophis ratione quadam distinguitur. Utilitatis causa amicitia est quaesita. Sed emolumenta communia esse dicuntur, recte autem facta et peccata non […]

Sport

Sachin hits century

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Atqui eorum nihil est eius generis, ut sit in fine atque extrerno bonorum. Non autem hoc: igitur ne illud quidem. Atque haec coniunctio confusioque virtutum tamen a philosophis ratione quadam distinguitur. Utilitatis causa amicitia est quaesita. Sed emolumenta communia esse dicuntur, recte autem facta et peccata non […]