Opinion

Nga Trajnimi “ZGJEDHJET LOKALE DHE MEDIA”

GJIROKASTER, /15.03.2019// Nga Trajnimi “ZGJEDHJET LOKALE DHE MEDIA”, Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Universitetin e Tiranës në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer (KAS) dhe Autoritetin e Mediave Audiovizive (AMA), në mjediset e Hotel Çajupi, organizuan trajnimin me përfaqësues të gazetareve dhe administratoreve te mediave lokale Gjirokaster dhe Sarande. Ne trajnim edhe gazetare te Radios […]

Opinion

z.Pellumb QERIMI ne ZA(Zyra Arsimore) Delvine

DELVINE. 04/05/2019// Gjate Intervistes se Dites per edicionin informativ .Ne ZA(Zyra Arsimore) Delvine ,e drejtorin e ketij institucioni z.Pellumb QERIMI. Informacion i hollesishem mbi ate cka do te jete pritshmeria ne sistemin arsimor parauniversitar, me ristrukturimin e fundit.Organizimi i DRA (Drejtorive Rajonale Arsimore)ne pese rajone te Shqiperise. ZA e Delvines, perfshin tani edhe Bashkine e […]