ADRIAN GURMA: “KOHA E FJALËVE KA MBARUAR. TANI ËSHTË KOHA E PUNËVE”.

 

Image may contain: 1 person, indoor
Radio Saranda: Adrian Gurma deklaroi sot nga zyra e kryetarit të bashkisë se koha e fjalëve ka mbaruar dhe se tani është koha e punëve
Në daljen e pare publike për mediat nga zyra e kryebashikiakut, Gurma theksoi se “Sarada ka shumë nevoja.Sot kemi shumë punë dhe sfida të mëdha përpara. Ndihma e instancave nuk na ka munguar dhe nuk dotë na mungojë. Ne do të bëjmë më të mirën .” Adrian Gurma tha se “Nuk premtojmë se do bëjmë mrekullira por Saranda e nesërme do të jetë më e mirë se Saranda që ëshë sot.Koha e fjalëev ka mbaruara Që nga ky moment fillon koha e punës’”.
Zoti Gurma shqerohej nga prefekti I Qarkut te Vlores Flamur Memaj,nga deputeti Damian Gjiknuri, sekretar politik I Partise sovcialiste per qarkun e Vlores.deputeti Andrea Marto si dhe nga keshlliltaret e sapo mandatuar me te cilet beri edhe nje foto-memorie para godines se Bashkise/////