BASHKIA E SARANDES MIREPRET VULLNETARE PER GRUPET E NDIHMES NE TERREN PER TE MOSHUARIT E VETMUAR DHE FAMILJET NE NEVOJE.

DESHIRON TE JAPESH  KONTRIBUT SI VULLNETAR?

KONTAKTO:   0686056030