Kuriozitete

NË BASHKINË E SARANDËS ZYRA E POLITIKAVE DHE E NDIHMES SOCIALE, FORMATOHET NË NIVELIN E NJË DREJTORIE.

=SARANDE, 07 Mars/Radio Saranda/ Në bashkinë e Sarandës Zyra e Politikave dhe e Ndihmës Sociale, nga sot formatohet në nivelin e një drejtorie, duke fokusuar kështu  prioritetet ndaj këtyre çështjeve. Burime zyrtare bënë të ditur për Radion “Saranda” se ne  krye të kesaj drejtorie, kryetari i bashkisë  Adrian Gurma ka emëruar Anila Pikulin, deri dje […]

Kuriozitete

Studimi/ Qentë janë më racionalë se njeriu

Ndonëse një thënie thotë se qeni është shoku i ngushtë i njeriut, faktikisht duket se qeni mund të jetë më superior sesa njeriu kur është fjala për racionalizëm – të paktën në disa mënyra…   Në një eksperiment, Laurie Santos, psikologe në Universitetin Yale, ia ka treguar audiencës një kuti me një mbajtës cilindrik anash. […]

Kuriozitete

Per capita income is growing every year

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Atqui eorum nihil est eius generis, ut sit in fine atque extrerno bonorum. Non autem hoc: igitur ne illud quidem. Atque haec coniunctio confusioque virtutum tamen a philosophis ratione quadam distinguitur. Utilitatis causa amicitia est quaesita. Sed emolumenta communia esse dicuntur, recte autem facta et peccata non […]

Kuriozitete

The government wants to dron for treatment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Atqui eorum nihil est eius generis, ut sit in fine atque extrerno bonorum. Non autem hoc: igitur ne illud quidem. Atque haec coniunctio confusioque virtutum tamen a philosophis ratione quadam distinguitur. Utilitatis causa amicitia est quaesita. Sed emolumenta communia esse dicuntur, recte autem facta et peccata non […]

Kuriozitete

Snow game in Himalayas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Atqui eorum nihil est eius generis, ut sit in fine atque extrerno bonorum. Non autem hoc: igitur ne illud quidem. Atque haec coniunctio confusioque virtutum tamen a philosophis ratione quadam distinguitur. Utilitatis causa amicitia est quaesita. Sed emolumenta communia esse dicuntur, recte autem facta et peccata non […]

Aktualitet Kuriozitete

What To Look Forward To In 2019

Disney has a major trio on the cards for 2019, with the releases of the star-studded, live-action versions of Dumbo (March), Aladdin (May), and The Lion King (July). The latter half of the year will see Greta Gerwig’s adaptation of Little Women, starring Emma Watson and Saoirse Ronan, arrive in cinemas, and – if that wasn’t enough period drama to keep us […]

Kuriozitete

Price of open market LPG refills slashed

In what comes as a New Year’s gift, the government on Monday slashed non-subsidised LPG price by ₹120.5 per cylinder. “The price of non-subsidised LPG at Delhi will decrease by ₹120.50 per cylinder w.e.f. January 1, 2019, due to fall in price of LPG in international market and strengthening of U.S. dollar-rupee exchange rate,” the […]