Një burrë 40-vjeçar nga Milano i Italisë ka therur gruan e tij me thikë para fëmijëve, 2 dhe 15 vjeç në shtëpi. Këtë lajm e ka deklaruar kryetari i fshatit dhe raportohet se janë dëgjuar ulërima të mëdha që vini nga shtëpia e tyre.

Fqinjët kanë vrapuar drejt shtëpisë së tyre dhe kanë gjetur vajzën e madhe të çiftit të mbuluar me gjak e cila po kërkonte ndihmë. Pas ngjarjes burri është dorëzuar vetë para policisë-pohon media italiane.///