Numri i vizitorëve në Syrin e Kaltër gjatë vitit 2019 arriti ne 106.000.

Kjo u bë e ditur për sarandanwes.al dhe Radion “Saranda” nga burime zyrtare të AdMZ (Administrata e Zonave të Mbrojtura të Qarkut Vlorë.///