FOTO FOKU// ..Dr.NIKO KURI…Nje firme e thjeshte, e nje njeriu te thjeshte,por me perkushtimin e nje zemre te madhe.

 


Ndaj, adhurohet dhe ka bekimin e te gjitheve.