Jolio Dine ka njoftuar se ka refuzuar te pranoje mandatin e deputetit, pas dorezimit te mandateve nga deputetet e Partise Demokratike.
Jolio Dine shprehet se
“Nuk e pranoj mandatin e deputetit!
Endrra ime eshte te ndryshoj Saranden, edhe duke sakrifikuar…veten!
Jo te ndryshoj veten, duke sakrifikuar Saranden!
Nese nje dite do me duhet te perfaqesoj bashkeqytetaret e mi, dua te zgjidhem me vullnetin e lire te tyre, permes zgjedhjeve te ndershme dhe ne nje Shqiperi demokratike!” – shkruan Jolio Dine ne postimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *