//SARANDË, 13 Mars/Radio Saranda// Bashkia Sarandë ka marrë vendimin për mbylljen e Tregut Ushqimor ditën e premte.
Kjo masë merret në kuadër të masave për mbrojtjen ndaj koronavirusit dhe është njoftuar nëpërmjet faqe zyrtare te bashksie ne fb”

“Te nderuar tregtare te produkteve bujqesore, bleres dhe banore prane tregut fahatar ne Sarande. Ju bejme me dije se diten e neserme, e permte, 13 mars 2020, ky treg nuk do te funksionoje, pasi mjedisi perpara tij, do t’i nenshtrohet sot, me 12 mars 2020, dezinfektimit, në kuader te masave per moslejimin e perhapjes se koronavirusit.” –thuhet ne njoftimin zyrtar te bashkise.//R-SR///