/09.04.2020/ Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën sot me disa fjalë të shenjta ngë Kurani. Ashtu si çdo mëngjes, Rama gjen një shprehje motivuese dhe ditën e sotme ai ka zgjedhur këtë shprehje, e cila përshtatet më së miri me situatën ku ndodhemi.“Kush shpëton një jetë njerëzore është njësoj si të ketë shpëtuar gjithë njerëzimin”, ky është citimi i shenjtë që kryeministri ka zgjedhur për të nisur ditën. /R-SR//