=Besimtaret myslimane ne ditet e pandemise dhe Muaji i Ramazanit. Flet Myftiu i Sarandes, Bledar Mulla.
=Nenprefekti i Sarandes, Mirosh Birjani per situaten e pandemise dhe masat nga institucionet.
=Mbyllet totalisht PKK e Qafe Botes.
=Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi: Turizmi, doktori qe mund te sheroje ekonomine..
=Etj,.

EDITOR: Shkelqim HAJNO
FOLES: Vasilika IFANDI