GJIROKASTER, /15.03.2019// Nga Trajnimi “ZGJEDHJET LOKALE DHE MEDIA”, Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit në Universitetin e Tiranës në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer (KAS) dhe Autoritetin e Mediave Audiovizive (AMA), në mjediset e Hotel Çajupi, organizuan trajnimin me përfaqësues të gazetareve dhe administratoreve te mediave lokale Gjirokaster dhe Sarande. Ne trajnim edhe gazetare te Radios “Saranda( 96,1 FM), TV JONI, “Saranda TV”,etj,
Aktivitet trajnues pati si qëllim përmirësimin e raportimit gjatë fushatës për zgjedhjet vendore .Synimi: rritja e cilësisë së mbulimit të procesit zgjedhor, shkëmbim eksperiencash ne funksionin të parimit: Gazetari nuk duhet t’i mësojë votuesit se për kë të votojnë, por t’u tregojë se për çfarë votojnë. .Trajnues Prof.Mark Marku,
dr Arben Muka, prof.Agron Gjekmarkaj….///

Image may contain: 4 people, people smiling, people sitting and indoor