/09/04/2020// Vendi ditën e sotme pritet të karakterizohet nga mot i mirë dhe pa reshje.

Ndërkohë temperatura minimale pritet të shënohet në vendet malore me 1 °C, ndërsa ajo maksimale do të shënohet në vendet e ulëta, 21 °C.

Temperaturat

Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 9 / 20 °C

në vendet e ulëta: 7 / 21 °C

në vendet malore: 1 / 15 °C /R-SR//