/05/05/2020. -Sipas Rames, ne kete kantier po punohet intensivisht dhe vitin e ardhshem do te ulet avioni “Migjeni”.“Vitin e ardhshëm do të ulim Migjenin, me një fluturim falas për të gjithë ata që më kanë sharë nga Londra”, shkruan Rama ne postimin e mengjesit te sotem ne faqen e tij ne Facebook.

Mesazhi i Rames : MIREMËNGJES, me këtë video të dedikuar për të gjithë ata që më kanë përqeshur për Aeroportin e Kukësit, ku po punohet intensivisht dhe vitin e ardhshëm do të ulim Migjenin, me një fluturim falas për të gjithë ata që më kanë sharë nga Londra ///blob:https:/