NJOFTIM

“SARANDA 2019”
PANAIRI VIII KOMBËTAR I SUVENIREVE

NË DATAT: 22, 23 dhe 24 GUSHT 2019 NË SARANDË, AGJENCIA AJMMI (AGJENCIA JONIANE E MJEDISIT, MEDIAS DHE INFORMACIONIT) ME MBËSHTETJEN E BASHKISË SARANDË, ORGANIZON EVENTIN KOMBËTAR PËR PROMOVIMIN E TURIZMIT DHE MJEDISIT TË QËNDRUSHËM:
“PANAIRI VIII KOMBËTAR I SUVENIREVE TURISTIKE MIQËSORE ME MJEDISIN,
“SARANDA 2019”
-Në këtë Panair I cili synon promovimin e traditës së familjes shqiptare në punime në teknika dhe materiale të ndryshme me lëndë të para si lesh, dru, metal, baltë, etj, sikurse edhe në 7 eventet e mëparshme; janë të mirëpritur të marrin pjesë artizanë me prodhime origjinale të artizanatit të dorës nga të gjitha viset e Shqipërisë si dhe nga Kosova , Mali i Zi, Maqedonia e Veriut, etj,.

=Të gjithë të interesuarit, mund të kontaktojnë me Agjencinë AJMMI për hollësi të mëtejshme në këto lidhje :
E-mail: agency_ajmmi@yahoo.com;
Në faqen në FB : Agency AJMMI
Si dhe ne kontakte tel në numrat: 068 303 1436;
069 22 35026;
069 267 1914
(Foto arkiv AJMMI)