SARANDE, 09 Mars/Radio Saranda// Shqiperia nuk do t’i mbyllë kufijtë për t’u ruajtur nga koronavirusi. Kjo u be e ditur sot, nga Kryeministri Rama gjate mbledhjes se jashtezakonshme ku u duskutuan masat qe jane ndermarre dhe te tjerat qe diktohen nga rastet e para me te prekur nga koronavirusi ne vendin tone. Por sipas kreut te qeverise, Shqiperia do te kufizoje udhetimet drejt veriut te Italise si rajoni i prekur me rende ne vendin fqinj.//R-SR//